Nyt seksuaaliterapiaan!

Vähän aikaa sitten kerroin mahdollisuudesta osallistua seksuaaliterapiaan kanssani osana terapeuttiopintojani. Terapia on minulle harjoittelua tulevaa ammattiani varten. Terapiasuhde osallistuvien kanssa on aito ja luottamuksellinen. Tarkoituksena on asiakkaan tarpeiden mukaisen terapiaprosessiin läpivieminen. Terapia on maksutonta.

Tapaamisia on 2-4 kertaa kuukaudessa noin kymmenen kertaa, tarpeen mukaan enemmän. Tämä kaikki on sovittavissa ja räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan. Tapaamiset ovat iltaisin viiden jälkeen Helsingin Vallilassa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä minuun sähköpostitse (niini@vdopas.com) ja kerro itsestäsi ja tilanteestasi. Otan sinuun yhteyttä, kerron lisää terapiasta ja toivottavasti voimme aloittaa yhteistyön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *